Tuesday, October 13, 2009

Of, telefonul meu - partea a 2-a

Sau drumurile noastre toate se vor duce la Vodafone...

Partea a 2-a de scris despre acest telefon, dar al 5-lea drum la magazinul de unde l-am achiziţionat în ceva mai mult de 2 săptămâni!

1. Mai întâi l-am cumpărat. Mare greşeală! Nu puteam eu să urmez sfatul cunoscuţilor şi să schimb pur şi simplu operatorul? Că e o foame pe piaţa asta, aveam de unde să aleg!

2. Apoi m-am dus să semnalez că e defect - greşeala mea că l-am ţinut la mine defect vreo 4-5 zile, din care 2 de week-end, adică în accepţiunea lor, mai mult de oricât ar fi fost necesar ca să mi-l schimbe pe loc, pentru că defecţiunea e din fabricaţie, asta e clar. Asta ştie chiar şi Nokia, cred că-şi asumă eroarea, sau riscul ca un telefon la nu-ştiu-câte să iasă pe porţile fabricii defect. Mi-au schimbat doar SIM-ul pentru că n-au putut să constate şi ei problema de display.

3. Apoi la câteva ore m-am dus cu problema semnalată, au oprit telefonul pentru service.

4. Apoi m-am dus să ridic telefonul resoftat. Nu mai manifestă problema cu displayul, dar acum are ceva cu acumulatorul sau un consumator mare ceva, căci nu rezistă nici 12 ore în stand-by şi moare, îmi dă mesaj de baterie consumată şi se închide. Problema asta n-o avea în cele câteva zile cât a mai stat la mine, la început, e problemă nouă. S-o fi gândit să nu vină cu mâna goală din service şi a venit cu altă problemă.

5. Azi (s-a dus soţul în drum spre serviciu, că eu sunt consemnată la domiciliu cu copii febrili) şi l-a lăsat din nou pentru service.

3 comments:

  1. Nici NOKIA nu mai e ce-a fost :)

    ReplyDelete
  2. Cred că data viitoare îmi iau un telefon marcă de maşini (Mitsubishi sau Hunday sau chiar BMW, dacă există), dacă marca cea mai tare de telefoane mobile face aşa ceva!

    ReplyDelete

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)