Tuesday, November 24, 2009

Despre târguri şi târguieli - calendarul zilelor următoare

Câteva evenimente nepolitice care fac cu brio concurenţă evenimentelor politice ale orei.

Baby Expo - abia s-a încheiat, la Sala Polivalentă. De data asta, n-am bifat prezenţa acolo, în aşteptarea celorlalte evenimente, ce va să vie.



Gaudeamus - stă să înceapă la Romexpo. Abia aştept să mă văd acolo, o să-mi trebuiască ceva forţă a cumpătării să nu mă arunc să cheltui prea mult. 25-29 noiembrie 2009. Sper să fie şi ceva reduceri, că am o listă destul de consistentă de cărţi, şi pentru mine, şi cadouri pentru copilaşi mai mici şi mai mari. Başca lansarea Poveştilor domnişoarei Firicel a Adei, cu care abia aştept să mă delectez!



Dulciuri pentru toţi - un eveniment organizat de revista Bucătăria pentru toţi, la Sala Polivalentă, 26-29 noiembrie 2009. Am văzut imagini de la ediţia de anul trecut, în timp ce-mi ploua-n gură deja de poftă!



Târgul jucăriilor de lemn - Marriott, sala Ploieşti, 28-29 noiembrie 2009. Suntem tentaţi acolo cu Pinocchio şi alte jucării de lemn care prind viaţă.

Aşadar, dacă vreţi să daţi de mine, căutaţi-mă printre standuri, sunt fetiţa aceea înăltuţă, cu ochii verzi pândind reducerile de carte, cu două bombonele într-o mână şi un trenuleţ de lemn în cealaltă.

2 comments:

  1. si asta: Festivalul International al Teatrului de Animatie - Bucurii pentru copii, spectacole de colectie (gasesti detalii pe site-ul teatrului tandarica).

    ReplyDelete

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)