Tuesday, March 2, 2010

Our firsts

Unele dintre primele noastre "First times"-uri:

Roxi a pus patine în picioare. Ne-au dus la patinuarul din AFI Ioana şi al ei ciocolăţel de copil, Daniel. First time pe gheaţă a mai fost cum a mai fost, dar prima căzătură Roxi a luat-o urât, a determinat-o să stea pe scaun vreo juma de oră, timp în am patinat eu singură. La mine era second time, după un first time cosmopolit, Open, acum vreo 6 ani, la Budapesta, unde mai mult m-au târât pe gheaţă două colege din Bosnia şi Ungaria şi am pus în picioare patinele unui coleg din Cehia.

Am fost la Operă, la "Hansel şi Gretel". First time pentru toată familia. Important e că din cele 2 ore de spectacol, fiecare parte cu câte o oră, doar pauza dintre ele a fost "gustată" pe hol, restul a fost vizionat cu plăcere în sală. Mai puţin Ilinca, ea a mai vrut o pauză de plimbare pe holuri, dar cred că primul contact liric a fost ok.

Roxana are primele plombe la primele ei carii. First time-ul ăsta a mers bine, am dus-o la dentista mea la care sunt client fidel de aproape 2 decenii. Aşa că măcar n-a prins frica şi mai vrea să meargă şi altădată să-i înlocuiască "căpăcelele", cum le spune ea.

4 comments:

  1. First time nr.1:frumos,bine,dar si putea si mai bine,adica fara cazatura!Nu-i nimic,o sa fie data viitoare!
    First time-ul nr.2:Super si la mai multe!!
    First time-ul nr.3:bravo ei,dar la cat mai putine!

    ReplyDelete
  2. First time nr.1:frumos,bine,dar si putea si mai bine,adica fara cazatura!Nu-i nimic,o sa fie data viitoare!
    First time-ul nr.2:Super si la mai multe!!
    First time-ul nr.3:bravo ei,dar la cat mai putine!

    ReplyDelete
  3. Oana, mulţumesc!

    La nr. 1 sunt mulţumită pe de o parte pentru că i-a revenit Roxanei cheful de patinat după ce a trecut efectul căzăturii şi până la sfârşit au scos-o cu forţa de pe gheaţă, că nu se mai dădea dusă. Şi pe de altă parte, că am descoperit cât de mult îmi place mie să patinez. Până acum, doar intuiam asta, după experienţa de acum 6 ani, când deşi prima oară în viaţa mea pe gheaţă, n-am căzut deloc!

    La nr. 3 - ce să zic... Şi-a găsit la ce să semene şi cu mine: la apetitul pentru dentist!

    ReplyDelete
  4. eee... brava! Micuța ta promite cu patinajul, bag sama! Și noi am jucat hochei toată iarna la cantină, deh, pasiune veche... Poate treci pe la noi, cred că te vei întâlni cu cineva cunoscut... și poate servești și niște bunătăți... chiar, ce naiba mai gătesc mâine? uff...

    ReplyDelete

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)