Tuesday, May 4, 2010

3... 5... DECÂT nişte cifre

Numere prime, mi-a zis cineva.
Nu se poate să fie vârsta ta, mi-a zis altcineva.

Dacă mă uit în mine însămi, nici eu n-aş zice că, alăturate în poziţia corectă, cele două cifre formează vârsta mea. Dar decât nişte cifre, să fie vârsta mea!

Iar avantajul de a avea mai multe căi de comunicare este că prietenii te asaltează pe toate cu urări: am primit astăzi mesaje voce şi scrise pe telefon, mesaje scrise pe messenger, pe Facebook, pe e-mail... Pentru care vă mulţumesc tuturor! Şi vă întorc urările de bine, prietenii mei!

Later edit: Simona mi-a atras atenţia: cele două cifre reprezintă şi vârstele copiilor mei. Ce frumos, anul acesta, copiii mei au vârstele de 3 şi respectiv 5 ani, care, alăturate, dau vârsta mea :)) Deci, sunt de-o seamă cu copiii mei, nu? Ha-ha!

2 comments:

  1. 35 – negam inceputul declinului” este unul dintre cele mai longevive topicuri, care a pornit de la o temere si s-a transformat in grup de suport. Iata cateva dintre cele mai interesante mesaje postate de mamicile din comunitatea desprecopii.com
    *Pana la 35 totul a fost ok! Acum au inceput sa scartaie toate cate un pic! Cel mai tare ma deranjeaza fapul ca am luat cateva kg., pe care nu reusesc sa le mai dau jos. Inainte de 35 nu aveam probleme cu greutatea desi mancam mai mult si mai prost decat acum. Si nimeni nu credea ca am peste 30 (aratam f. tanara). Imi placea expresia de pe fetele celor carora le spuneam ca am 35 de ani, acum cand spun ca am 39 nu se mai mira nimeni! Zicea cineva ca la unele persoane fizicul imbatraneste mai repede decat sufletul; la mine la fel, iar constientul meu nu vrea sa accepte faptul ca am aproape 40 de ani! Si in afara de suparatoarele kg., ma mai supara si spatele (coloana) f tare.Dar nu ma dau batuta! Fac sport si incerc diferite diete! Ma aranjez si am grija de mine in toate felurile! Asa ca batranetea va mai avea de asteptat! Totul e sa nu bagi in seama toate "prostiile"!

    ReplyDelete
  2. La multi ani, Ancuta! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.

    ReplyDelete

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)