Monday, March 7, 2011

What makes a 5.5 movie?

În seara asta mi-a venit chef - însoţit de febră, frisoane, insomnie, tuse, dar nu despre aceste ingrediente ale unei seri (ne)reuşite vreau să vorbesc - să văd un film. La TV. Cu Bruce Willis. Şi aşa am ajuns să văd "Perfect Stranger" (2007). Cotat de IMDB cu 5,5 out of 10, aşa cum aveam să aflu căutând această informaţie pe net, în momentul când am simţit că ceva nu se leagă...

Pe lângă informaţia asta, m-au distrat "goofs"-urile - parcă de mult n-am mai găsit aşa de multe la un film! De la probleme de continuitate, la erori factuale şi alte greşeli de "turnare" a filmului.
Distribuţia lui Halle Berry şi Bruce Willis în film - dacă aici i-aş fi văzut prima oară, nu cred că mă tenta să-i mai văd în altceva. 
Toată lumea are secrete: Harrisson şi metresele lui - în fond, omul conducea un mare concern de publicitate, e normal să mintă şi să aibă secrete, nu? Pe fundal apare cu reflexe o dramă suedezo-like din copilăria lui Ro, legată de tatăl ei, Ro care are o mamă la azil, o crimă despre care toată lumea vorbeşte cu nonşalanţă, Miles şi dexteritatea computeristică etc etc
"Everbody has a secret unless he is cought", se zice în film.
Ce mai, la ultima pauz de reclame eram tentată să renunţ, ziceam că Bruce Willis a avut şi roluri mai bune, iar eu seri mai bune!
Dar pe final, la ultima rundă, s-a schimbat tot filmul. Drama din copilărie s-a dezvăluit, criminalii erau nevinovaţi, iar nevinovaţii aveau secrete criminale.
În final, nu cred că a fost chiar timp pierdut, iar dacă aş avea cont pe IMDB, aş mai creşte puţin cota.
Poate un pic cam multe stângăcii, sau lucruri trase de păr, dar nu e un film mai prost ca altele.

2 comments:

  1. @MihaelaMaria - când m-am trezit cu capul mare de oboseală azi-dimineaţă, şi eu am ajuns la concluzia că mi-ar fi folosit mai mult 2 ore bune de somn! Da, ai dreptate, trăgând linie, în afară de zâmbetele malefice ale lui Bruce Willis (slăbiciunea mea, nah!), după câteva ore de somn nu mi-a rămas nimic din film! :)))

    ReplyDelete

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)