Friday, October 19, 2012

După faptă, şi răsplată

Fusesem avertizată. Un prieten a postat un link la o chestie despre importanţa purtării centurii de siguranţă pe bancheta din spate. Imagini horror, de-a dreptul! A doua zi, în timpul plimbării, am văzut cum la trecerea de pietoni - de care ne apropiam şi noi, dar nu ajunsesem încă - o maşină a cedat trecerea pietonilor, cea din spatele ei, nu. Şi s-au buşit. Nu a fost nimic horror, doar un pic de tablă spartă, dar mă gândeam ce nasol de ei, trebuie să umble pe la asigurări, să se plimbe... etc.

Ei, şi ziua următoare păţesc eu pocinogul. Cum veneam eu agale cu maşina de la întâlnirea cu bloggeriţele mame care am vizitat un spital privat recent deschis, şi cum mă gândeam eu aşa, la ale mele, zăresc cu coada ochiului indicatorul de cedează trecerea, o fracţiune de secundă mi-a trebuit să pun cap la cap informaţia cu faptul că mi se adresează mie, am apucat să încetinesc... dar nu suficient. Vitezomanul de pe drumul cu prioritate şi-a infipt bolidul în roata mea. Acuma, na, prioritatea lui, ce să-i faci? Să te mai supra-asiguri? Că poate vine o doamnă neatentă? Sau obosită?

Şi s-a dat jos. Şi a început să urle ca apucatul. Să-mi ţină, chipurile, un curs de circulaţie rutieră. Un băietan născut cam prin zilele fierbintelui decembrie 1989 - cum aveam să aflu din buletin, la completarea datelor pe Actul de Constatare Amiabilă, la asigurări, mai târziu. Maşina mea nu a avut nimic - tablă tare, americană. A lui - şifonată niţeluş pe partea stângă. Pierdut timp, mâncat nervi, sunat prieteni să-ţi spună cum se procedează, că ne-a ferit Doamne-Doamne de aşa ceva până acum...

Ce mai, aveam nevoie de un stimulent puternic ca să-mi revin din semi-depresia care m-a apucat: că nu mai iau maşina familiei... că nu sunt atentă... că dacă eram cu copiii în maşină... Şi tot aşa.

Aşa că invitaţia pe care am onorat-o a doua zi după accident a picat la ţanc: la Gett's. La coafor, cosmetică, manichiură. Unde am aflat noutăţi interesante, ne-am relaxat, am uitat de accidente şi probleme, ne-am coafat sau manichiurat, după dorinţă.
Am despicat firul în patru - la propriu. Adică, am fost supuse unei analize computerizate a firului de păr şi a scalpului. (vezi imaginile). Şi am aflat de tratamentul pentru păr Nioxin, zis şi 6 paşi pentru un păr puternic.

Atentă la explicaţiile stilistului
N-aţi ghici ce-i asta, aşa-i? Păr analizat computaristic!
Despre tratamentul cosmetic Skeyndor, specialiştii Gett's spun că au găsit reţeta frumuseţii şi tinereţii veşnice: produse şi servicii de calitate, personalizate pentru fiecare tip de piele în parte! Destinate persoanelor ocupate, mereu pe fugă şi care au la dispoziţie foarte puţin timp pentru ele însele, dar care ştiu în acelaşi timp cât de mult contează aspectul îngrijit al părului şi al pielii.

Gett's deţine un lanţ de 6 saloane (5 în Bucureşti şi unul in Cluj).  
Gett's anunţă că în luna octombrie puteţi beneficia de reduceri semnificative la şedinţele de tratament şi produsele din gama Body Sculp, special concepute pentru a completa răsfăţul din saloanele Gett’s cu eficienţa produselor pentru acasă.

Grup de bloggeriţe-mame răsfăţate
Opera de artă a manichiuristei: mâini de mamă... "re-look-ate"

Zâmbet de după manichiură

2 comments:

  1. Frumos rasfatul. Cum e tratamentul pentru par?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sinceră să fiu, nu l-am încercat încă, l-am pus în dulap. Din când în când (şi acum la fel) trec prin câte o fază de "lichidat restanţe": termin tot ce am început, şampoane adunate câte 5-6 pe marginea căzii, creme, cărţi începute şi lăsate la punctul culminant... Dar am să scriu impresii după ce îl încerc! :)

      Delete

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)