Saturday, December 1, 2012

Mergi la teatru cu copilul? Sondaj


Dacă ai copil şi mergi la teatru cu el, mai mult, dacă ai fost la vreuna dintre piesele Teatrului Ion Creangă - şi chiar dacă nu ai fost încă - te invit să completezi un chestionar privind teatrul pentru copii.

Iată mai jos anunţul celor de la Teatrul Ion Creangă:

Începând cu luna noiembrie a acestui an, pe întreaga perioadă a stagiunii 2012-2013, Teatrul Ion Creangă desfăşoară o cercetare asupra consumului de teatru pentru copii.

Iniţiativa are drept scop să furnizeze conducerii teatrului informaţii şi recomandări care să conducă la o mai mare afluenţă de public şi la îmbunătăţirea calităţii evenimentelor organizate de teatru. Toate răspunsurile primite în urma aplicării focus grupurilor sau chestionarelor vor fi utile echipei de conducere, echipei administrative şi personalului artistic pentru a concepe proiecte, programe şi spectacole care să vină în întâmpinarea dorinţelor copiilor şi care să însoţească procesul instructiv-educativ.

Vă invit să ne spijiniţi în cercetare prin completarea chestionarului:  

Aşadar, mergeţi la teatru! Tocmai am auzit un anunţ zilele trecute care spunea că participarea copilului la  activităţi artistice îi stimulează - pe lângă creativitate, aşa cum era de presupus şi ştim cu toţii - imunitatea. 

No comments:

Post a Comment

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)