Wednesday, February 15, 2012

Caut costum de schi pentru copil


Roxi (prima din stânga, cu cască roşie) în prima ei tabără de schi, ianuarie-februarie 2011.
Anul trecut cam pe vremea asta, Roxi era în a doua tabără de schi. I-a plăcut în tabere într-atât, încât anul ăsta, se cere şi mezina s-o însoţească. Iar tabăra urmează în zilele ce vin - dacă scapă şi de muci până atunci, ceea ce cred că de fapt nu va fi greu, la aerul curat de munte. Doar în Bucureşti / te îmbolnăveşti, vorba poetului.

Problema e că Ilinca nu are costum de schi, din acelea cu totul, dar de schi, nu combinezon de bebeluş, că nu sunt la fel. Nu (prea) se găsesc atât de mici - ea e mai micuţă decât era Roxi la 4 ani jumate, abia dacă are 1 metru înălţime. Oricum, nu se prea mai găsesc, e sfârşit de sezon în magazine. Şi mai şi costă destul de mult, raportat la faptul că nu ştiu dacă îl va folosi, la mărimea asta, mai mult de această săptămână de tabără la schi.

Am bătut  site-urile (nu şi magazinele, recunosc, şi asta din cauza condiţiilor meteo şi a vacanţei forţate) ca să verific stocurile pe la Decathlon, şi abia dacă mai există câteva exemplare pe la toate mărimile. Iar altele, de la alte magazine sau producători, mi se par prea scumpe (începând de la 400 de lei).

Întrebarea mea este: are cineva, cumva, un costum de schi cu împrumut pentru o săptămână? Sau poate vreţi să vindeţi, la un preţ rezonabil, costumul rămas mic al al copilului vostru.
Mărimea: 4 ani (Ilinca are 4 ani jumătate, dar costumul de 5 ani al Roxanei de la Decathlon îi este foarte mare). Sau 104 cm. 
Mulţumesc!

No comments:

Post a Comment

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)