Thursday, January 15, 2015

Presa de blog - varianta mea

Presă de cotidian, eu în 1999:
fuga la redacție, semnat condica, ședința de sumar pe ziua respectivă, fuga la conferinţa de presă uneori fugeam la mai mult de o conferinţă într-o zi, luat notiţe, fuga înapoi la redacţie, scris articol pentru deadline în pagină până pe la amiază.

Presă de revistă lunară, eu în 2004:
mers agale la redacţie, şedinţa de sumar pe luna respectivă, mers la conferinţa de presă, luat notiţe, eventual interviu după conferinţă cu vreunul din "actori", apoi în alte zile alte conferinţe, alte interviuri şi pregătiri de materiale, mers agale la redacţie şi scris articolele cândva înainte de deadline.

Au mai fost etape şi variante diverse, cum ar fi transmis direct de la faţa locului pe telefon, o colegă din redacţie scrie şi pune articolul în pagină..

Freelancer, blog personal, eu în 2015:
vorbit cu mama să ia copiii de la şcoală şi să-i ţină până mă întorc de la conferinţa de presă, discutat pe fugă cu unu-altul la conferinţă, notiţe direct pe telefonul mobil, poze cu telefonul mobil, înapoi la mama, luat copii, dus copiii la înot, cumpărături pentru casă cât sunt în bazin, dus copii la engleză, mers acasă pe fugă, temele restante pentru a doua zi, administrat la fiecare copil mâncare şi medicamente de după viroze, culcat, uneori fără povestea de seară. În sfârşit, mă pot apuca de articolul de după conferinţa de presă!

Ah, wait! E noapte, trebuie să mă culc şi eu!
Vă voi scrie mâine despre proiectul Teatrul la cinema... Sau poate în altă zi... Sper că în curând...


Noapte bună!

No comments:

Post a Comment

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)