Wednesday, October 14, 2009

Google-pentru-casă

De ce nu există un fel de Google-pentru-casă? Să poţi să dai căutare după şosetele albastre cu buline ale copilului cel mare, pe care nu le-ai mai văzut de vreo două luni, iar Google-pentru-casă să-ţi afişeze că sunt fix în spatele dulapului de cărţi din camera copiilor, acolo unde, acum că ţi-a arătat Google-pentru-casă asta, parcă-parcă îţi aminteşti că s-a lăudat fata cea mică că a reuşit să le îndese, deşi la ora aceea n-ai băgat de seamă prea tare bla-bla-bla-ul ei, şi nici n-o credeai în stare de asta.

3 comments:

  1. mamico, cum de ai rabdare si atata umor, stiind care e situatia in casa acum, sa scornesti tot felul de glumitze...si de unde iti tooot vin idei nastrusnice. daca tu nu ai, nici copiii nu au de unde sa invete!

    ReplyDelete
  2. Pai situaţia din casă e bună, doar nu ne-om speria noi acum de-o laringită care cedează fricoasă în faţa aerelor şi fumurilor de la aerosol şi umidificator. Sau de un pic de tuse "ca măgarul", cum zice Roxi. Sau de nişte mucişori, de orice culoare (chiar şi politică) or fi ei.

    ReplyDelete
  3. ...dragutza imagine ai descris...exact ca rasul care vine dupa ceva timp, uitandu-te in urma, privind acele momente in care - fie vorba intre noi, mamicile- numai a rade nu ne venea....
    Dar cum ce e val, ca valul trece, asa uitam si noi naduful negasirii lucrurilor importante in momente cheie....Va pup, fetelor...Si vedeti unde mai ascundeti sosetelele si alte accesorii...nu de alta, dar mami , asa creativa cum e, s-ar putea chiar sa inventeze un "Google pentru casa"...si nu veti mai avea scapare !!!!

    ReplyDelete

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)