Friday, June 20, 2014

Pe 8 iulie particip la Social Media for Parents

Ura! A venit şi vacanţa de vară! E timp de relaxare şi pentru mine, e timpul să mă re-transform din şofer-de-taxi-pentru-copiii-personali, în persoană cu dorinţe proprii. 

Aşa că aflând eu despre conferinţa Social Media for Parents, mi-am exprimat dorinţa să particip pe 8 iulie la aceasta. Iaca despre ce va fi vorba, într-un anunţ venit de la organizatori, adică Evensys. Asta, până ajung acolo, să vă transmit, sper eu în direct de la faţa locului:

Numărul mamelor din America de Nord care deţin un blog ajunge la 3.900.000, iar 7 din 10 mame au un cont de Facebook. Studii recente au arătat că mamele active pe Facebook au o mare influenţă asupra lansării unor tendinţe pentru branduri. 58% dintre acestea urmăresc brandurile preferate în reţelele sociale.

În ultimii ani, numărul blogurilor de parenting a crescut vizibil şi în România, iar părinţii sunt tot mai activi în mediul online.

Evensys organizează pe 8 iulie 2014, la Bucureşti, Social Media for Parents, un eveniment inedit ce va reuni părinţii activi în mediul online şi va aduce în prim plan cele mai noi tendinţe lansate de aceştia.

Evenimentul include două sesiuni de conferinţe ce vor dezbate noi idei despre parenting şi tendinţe în social media.

Social Media for Parents
va oferi participanţilor ocazia să înveţe şi să descopere oportunităţi de creştere a vizibilităţii în mediul online, dar şi o zi de networking cu persoane care împărtăşesc aceeaşi pasiune.

Tehnicile de promovare a unui blog, de dezvoltare a acestuia, dar şi sfaturi pentru construirea unei relaţii de succes cu brandurile, sunt doar câteva dintre subiectele pe care conferinţa le va atinge.

Social Media for Parents este despre blogging, social media, parenting şi lifestyle. Comunitatea de părinţi activi în mediul online va asista la un eveniment interactiv, ce le va oferi răspunsuri la întrebări actuale, instrumente utile în mediul online, poveşti şi idei de succes despre parenting şi blogging.

Printre vorbitorii acestei ediţii se numără: Urania Cremene (Expert pentru Romania Parent's Toolshop), Ioana Macoveiciuc (Owner, printesaurbana.ro), Alina Ioana Stan (CSR Officer, Orange), Ioana Mănoiu (Managing Partner, GMP PR), Gyorgy Gaspar (Psiholog Clinician, Asociaţia Multiculturală de Psihologie şi Psihoterapie), Valentin Vesa (Test Engineer, iQuest Group).

Social Media for Parents este organizat de Evensys îin parteneriat cu Orange.

Participarea se face pe baza unei invitaţii gratuite solicitate pe site-ul evenimentului. Mai multe informaţii puteţi obţine la adresa de e-mail: office@evensys.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile şi pe site-ul evenimentului. www.socialmediaforparents.ro


Evensys este o companie de planificare evenimente, cu peste 8 ani de experienţă în organizarea de evenimente business-to-business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferinţe şi de seminarii proprii, ce acoperă şapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiţii, HR, Real Estate, Production şi Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât şi cea din Europa Centrală şi de Sud-Est.



No comments:

Post a Comment

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)