Friday, December 18, 2009

A venit Moş Crăciun - runda 2






Şi probabil ultima rundă de moş Crăciun de anul ăsta, în afară de cea de acasă, sub brad, în noaptea de Crăciun. Alte 2 runde pe care le mai aşteptau copiii noştri (la tati la serviciu şi la tataia la serviciu) s-au anulat din cauze naturale (gripa, angajaţi răciţi, zăpadă mare, copii mici) şi moşul a trimis doar cadourile.

Miercuri seara, la locul de joacă unde a mai venit Moş Crăciun şi anii trecuţi, la o fetiţă cuminte, anul ăsta a venit la două fetiţe cuminţi.

Ilinca se afla doar a oară în viaţă la un astfel de loc de joacă, i-a plăcut la nebunie, alerga ca bezmetică de la un "aparat" la altul! Iar când a venit moşul, ea a fost prima-prima care a fugit la el, din toţi copilaşii (dintre care câte unii mai şi plângeau, agăţându-se disperaţi de mami)! Nici nu aşezaseră organizatorii bine scaunul lângă brad, pe care să se aşeze moşul, şi ea s-a dus la moşul s-o ia "baţe". Jur că n-am învăţat-o eu aşa!

Roxana a fost mai rezervată, s-a dus la moşul abia după alţi 2-3 copilaşi şi i-a spus o poezie, apoi l-a lămurit că e şi cântec şi poezie, pentru că i-a spus doar "lyrics"-ul de la un cântec, de fapt.

No comments:

Post a Comment

Stop joc

După aproape 10 ani de Blogspot, mă opresc aici. Ne vedem pe ancailie.ro, dacă mai vreți să mă citiți, anyone. :)